Vrijdag 5 juni 2015

Met iets vertraging gingen wij om 22:00 uur de lucht in met de Airbus 300 vanuit Minneapolis. In Nederland was het toen al 5:00 ‘s morgens. Leuk wij vlogen de toekomst tegemoet. Back to the Future. Tijdens de vlucht werd er snel drinken en eten uitgedeeld, waarna er van je verwacht werd dat wij gingen slapen. Zelfs alle luiken moesten voor de ramen dicht. Dus naar buiten kijken was er niet meer bij. Heb nog lekker een film gezien “Furi” daarna zo goed als het gaat probeer je je ogen dicht te doen en wat te slapen. Je valt dan van het ene gat in het andere gat. Dus echt lekker slapen lukt niet. Rond 12:00 vliegen wij over Ierland en Engeland en mochten wij weer een beetje naar buiten kijken. Echt leuk werd het pas toen wij over de kust vlogen. Precies over ons geliefde wandelgebied en ons stekkie Gasterij de Kruisberg in Heemskerk. Vlak voor Krommenie draaide het vliegtuig zuidwaarts. Nu zagen wij Saendelft liggen en vlogen zo naar de polderbaan. Prachtige landing gemaakt en klaar. Nu kijken waar onze koffers zijn. Ook die waren allebei mee terug gevlogen. Toen snel de trein halen en naar huis.

foto 21-01 foto 21-02 foto 21-03 foto 21-04

Dit was het dan. Wij hebben een prachtige vakantie gehad. Heel veel gezien en heel veel herinneringen mee terug genomen en het mooie weer. Wij willen iedereen bedanken die onze reisverslagen hebben gelezen en voor alle mooie en leuke reacties die wij weer terug kregen. Bedankt, Ron en Anja.

1 Reactie op Vrijdag 5 juni 2015

  1. shirley schreef:

    Wat leuk om met jullie te mogen meelezen en wat hebben jullie een prachtige reis gemaakt! Welkom terug ! (en nu weten jullie meteen hoe wij ons altijd voelen op reis)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *