Donderdag 4 juni 2015

Vandaag terug naar huis. Het was een onrustige nacht, want er moet veel gebeuren. Eerst de camper inleveren.  Er moet weer voldoende gas , benzine en water aanwezig zijn. De vuile watertanks moeten weer leeg zijn. Kortom de nieuwe huurders moeten er ook weer weg mee kunnen. Dit valt mee, het Shell station verkocht ook propane gas. Dus klaar om de camper weer in te leveren. Rijden keurig het terrein op en werden weer geholpen door dezelfde persoon die ons ook hielp bij de camper. Hij controleerde en zag dat het goed was…. Mooi. Er werd een taxi besteld en wij naar het vliegveld, Mc Carran airport wel te verstaan. Nu daar zit ik nu op dit moment van schrijven. De grote koffers zijn al ingeleverd en zijn al op de lopende band naar achter gebracht. Nu zo nog wat eten en wachten. Het is nu 11:00 uur Vegas time en het vliegtuig naar Minneapolis vertrekt pas 13:33 uur.

Wordt vervolgd….

foto 20-01foto 20-02

Het is nu 18:00 uur Las Vegas Tijd en 20:00 Minneapolis. En in Zaandam is het 3:00 de volgende dag.

Dit omdat ik bijna de tijd kwijt ben. Zijn net geland van een prachtige vlucht. Het was het eerste deel onbewolkt . Dus je kon de aarde zo zien. Zo mooi komt het in de foto’s en films niet uit. Maar op een geven moment na een update van de piloot gaf ie aan dat hij over Bryce canyon vloog. Prachtig toch.

Nu de vlucht naar schiphol met de KL 6060 gaat om 21:42 en dan zal het vrijdag zijn voor wij daar landen. Ron

foto 20-03foto 20-04

Voor mij was het dus de tweede keer in mijn leven dat ik vloog en wat is dat toch prachtig. Nu zat ik zelfs bij het raam en heb echt genoten van de 2 ½ uur durende vlucht naar Minneapolis. Zeker omdat we over de woestijn vlogen en alle mooie beelden van bovenaf te zien kregen, daar hebben we 3 weken lang rond gereden en gelopen. Om Bryce vanuit de lucht te zien was een cadeautje. Zo hebben we wel erg veel cadeautjes gehad, wat zijn we toch verwend! Ben zo dankbaar…. Anja.

 

5 Reacties op Donderdag 4 juni 2015

 1. Marieke schreef:

  Wat een avontuur Anja en Ronald!

  Daar hebben jullie toch heerlijk van genoten 😉
  Nog indianen gezien Anja?

  Groetjes Marieke

  • anja schreef:

   Ja zeker Marieke heel veel indianen! Die hadden ons veel te vertellen, prachtige indianen verhalen. Die hebben we nu achter ons gelaten, inmiddels weer thuis bij de jongens, ook weer fijn. Groetjes en tot ziens!

 2. vader en moeder Wakker schreef:

  Welkom thuis
  Pa Ma

 3. Anton en ina schreef:

  Thuis, even bijkomen van zo.n geweldige ervaring.
  Volgende week neemt Anton wel even contact met je.
  Groetjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *