Historie

Al voordat Ronald van Veen en jaap Wakker elkaar ontmoetten bezaten zij los van elkaar al een passie voor film en video. Toen de heren zwagers werden kon het dan ook niet uitblijven dat zij zich gezamenlijk op deze liefhebberij zouden storten.

Daar Ronald als techneut bij Sony Nederland, al ver voor de tijd dat videocamera’s voor iedereen betaalbaar werden, in de gelegenheid was om een Betamovie (videocamera) aan te schaffen, waren de nieuwste technieken al vroeg voor handen om prachtig materiaal te vervaardigen. Niet in de laatste plaats omdat ook de nieuwste randapparatuur tegen personeelskorting kon worden aangeschaft. Hierdoor konden hoogwaardige resultaten behaald worden.

Na het vervaardigen van vakantiefilms, waaraan buitengewoon veel aandacht werd besteed, stortten de heren zich op het vastleggen van bruiloften, toneeluitvoeringen, concerten en familiereportages. Er werden steeds hogere eisen gesteld en de apparatuur breidde zich uit.

pandit wavetvsHet was Ronald die, in tijden dat andere verplichtingen meer aandacht vroegen, WaVe TV draaiende heeft gehouden door o.a. samen te werken met de video- en audiofanaten Anton en Cinto van Veen van Roelant Producties uit Purmerend. WaVe TV heeft bijzonder veel aan hen te danken.

Een zeer bijzondere productie waarin Ronald en Jaap zeer nauw samenwerkten was de documentaire “Spiritueel Bewustzijn” (2012) door Emovisie, de onderneming van Jaap.
In dit project hebben zij de lat zeer hoog gelegd om tot een hoogwaardig eindresultaat te komen.

WaVe TV bruist, simpelweg omdat de passie niet dooft.